MILAN BOŽIĆ: Oštro i i argumentovano o Dodikovoj Privatnoj Crkvi


Piše: Milan Božić

Ni Hitler, ni Staljin nisu pribjegavali ovakvim metodama! Fašizam ne SPC, već MPC (Miloradova Privatna Crkva)! To saopštenje kako građani ometaju sveštena lica u obavljajnju dužnosti je čist fašistički pamflet! Svi ostali izrazi osim Dodikov naci-fašizam bi bili eufemizmi. Riječ je o takvim moralnim svinjama i nakazama u MPC, a Dodika, Lukača i ostalu bagru da i ne spominjem, koje uopšte ne mare za koliziju laži, tj. protivrječnost i sudaranje sa sobom! 


POLICIJA "ODREĐUJE" VIJERNIKE (FOTO: e-trafika)
Pa taj isti ratni zločinac, psihopata i sluga Dodikove mafiokratije, Dragan Lukač je u jednom intervjuu od prije 2-3 mjeseca izjavio novinarki, parafraziram : " Neka ih u porti Hrama" (misleći na pripadnike grupe PzD). To najbolje oslikava svirepost i podmuklost ovog manijaka, kao i činjenica da je invaziju na trg izvršio podlo, planirano, na dan katoličkog Božića. 

Pa jel' Željko Ćurković nedavno objavio postove u kojima je naveo da je pitao i policiju i sveštenika MPC da li je zabranjeno paljenje svijeća u porti Hrama, na šta su mu oni odgovorili odrično, tj. da nije. Kako to da su i MUP (Miloradovi Unutrašnji Poslovi) i MPC (Miloradova Privatna Crkva) prije nekoliko dana tvrdili da je dozvoljeno okupljanje, a samo dva ili tri dana nakon toga donijeli fašistički dekret da je zabranjeno okupljanje ??? Ali, to nije ništa čudno kada je riječ o takvim ludacima, kriminalcima, zločincima i šljamu, jer se ne drže nikakvog moralnog kodeksa !!! 

Naslov ovog članka najbolje ilustruje fašističku segregaciju i stigmatizaciju ljudi, nedužnih građana: " Policija razdvaja ljude na pravdaše i građane !" Još samo fali da obilježe članove i pristalice grupe PZD žutim trakama sa Davidovom zvijezdom radi lakšeg raspoznavanja, da se ta retardirana nepismena stoka Miloradovih Unutrašnjih Poslova ne muči sa legitimisanjem. 

Na djelu je pokušaj privatizacije svijesti, privatizacije društva. Pomahnitali Dodik očito misli, ako mu je pošlo da privatizuje institucije, kvazipoliciju, MPC, da će isto tako uspjeti da porobi i privatizuje građansku svijest i slobodu. Ovo je jedan od najvećih zločina fašista Dodika , Lukača , Ćeranića i njihovih poslušnika - atak na fundament, nukleus svakog demokratskog društva , a to je LJUDSKA SLOBODA !!!!!! 

MPC je ovim gestom pokazala da se potčinjava Dodikovoj kriminalnoj diktaturi i da se odriče svojih vjernika, potpuno nevinih ljudi, zarad služenja mafijaškom donu, koji, je uz ljudsku i moralnu prostitutku Dragana Čavića, ujedno i kum Hrama Milorada Davitelja ! A šta drugo i očekivati od jedne tako kriminalne organizacije kao što je MPC? 

Osjćaju se i ponašaju kao da su, ne država u državi, već država nad državom ! Ne plaćaju porez, nikada ne kritikuju kriminalnu vlast, diktaturu, ne bore se za prava građana i radnika, potčinjavaju se političko mafijaškom establišmentu i u simbiozi sa njim pljačkaju sopstveni narod. Na neki način dođu kao "praonice novca" jer primaju donacije od nazovi ktitora, mecena, bez obzira na provenijenciju novca, tj. ne interesuje ih da li je pokrovitelj stekao novac prodajom droge, prostitucijom, državnim privrednim kriminalom. 

Tako sam prije više od 10 godina na lokalnoj TV Simić gledao "pokroviteljski skup" za izgradnju PPC (Petrove Privatne Crkve), čiji je organizator bio nazovi "zadužbinar" , a ustvari teški i okoreli kriminalac Petar Dušanić. Znači, sveštena lica su veoma dobro znala da se radi o kriminalcu većeg kalibra i grobaru lokalne privrede u Prnjavoru i BL (pljačkaške privatizacije, Metal isl.; sjećate se suđenja Dušaniću, kada ga je branio pokojni Mikeš -Dušanić je tada priznao da je pronevjerio 6 miliona KM; postigao je nagodbu, vratio samo 1 milion KM, a zadržao ostatak-jedan dio naravno platio Mikešu, i dobio nevjerovatnih, mizernih 6 mjeseci!!! 

A ta ista pravosudna ološ osudi na godinu dana ljude koji u stanju socijalne potrebe ili životne, biološke ugroženosti ukradu biciklo ili provale u podrum, a sve to da "pokažu" tobože "svoju veliku ekspeditivnost, ažurnost i profesionalnost i da fasciniraju poganu primitivnu stoku "njihovom borbom protiv kriminala". Nakon te presude, zvijer koja gazi sve pred sobom, kurvin sin i hulja Milorad Dodik, je svojim izjavama svakom normalnom i iole pametnom poslao veoma važnu poruku kakav kriminalno mafijaški karakter sistema i društva će uspostaviti, a ujedno je indirektno i sam priznao da je kriminalac i vrhovni Don srpske mafije u RS : " Dajte meni 6 miliona KM i 6 mjeseci zatvora, pa ćete vidjeti! Prevod: "Ja bih to isto učinio da sam bio na mjestu Petra Dušanića!" 

Zatim: "Mafija je kupila pravosuđe u RS! " Prevod: "Ja i moji mafijaši smo kupili pravosuđe u RS-u! I samo da znate, gazićemo sved pred sobom!" Baš "ohrabrujuće , pozitivne i progresivne izjave" za sve poštene građane, nema šta !). Takođe, čuo sam da je kriminalac o kojem sam pisao u jednom od prethodnih postova, Siniša Milojević Kobra, jedan od ktitora crkve koja se nalazi pored ulice koja vodi za Kosmos, Medicinsku školu i tranzit (mislim da se zove Hram Uspenja Presvete Bogorodice, i ponavljam, ne tvrdim, već sam čuo da se u toj ili drugoj crkvi nalazi uklesano ime okorelog kriminalca i robijaša Siniše Milojevića Kobre, u svojstvu finansijera izgradnje crkve). 

Sve ove činjenice ukazuju na to da Miloradova Privatna Crkva ima mnogo antagonizama i protivrječnosti, kao i nepostojanje bilo kakvog moralnog, pravnog kriterijuma i cenzure. Naprotiv , ponaša se kao najveći lihvar, gulikoža jer pljačka svakoga - od najsiromašnijeg do najbogatijeg, saučestvujući u aboliranju kriminalnih djela jer uzimaju donacije od najvećih kriminalaca, mafijaša, političara koji su novac stekli nanijevši veliku štetu drugim ljudima, društvu, državi. A pri tome ne plaća porez državi, kao što to moraju svi poreski obveznici i privatni preduzetnici ! 

Grdno se vara svako onaj ko misli da je ovo upereno isključivo protiv PZD ! Klero političko mafijaška banda koristi PZD kao primjer i poruku usmjerene ka dresiranju i zastrašivanju svih ostalih kategorija građana, koje žele iskazati svoje slobodno mišljenje, stav, neslaganje, kritiku po bilo kojoj drugoj osnovi! 

Ova metodologija ne datira odjuče, već traje skoro 20 godina. Pa sjećate li se onog nasilnog otimanja zemljišta našem sugrađaninu Željku Vuliću i njegovoj porodici, falsifikovanja građevinsko urbanističkih dozvola od strane Dodikovih ljudi iz geodetske uprave, kao i verifikaciji istih dokumenata od strane ogranka Dodikove pravosudne mafije? Sjećate li se onih nemilih scena kada je Željko Vulić pokušao odbraniti protivpravnu uzurpaciju svoje imovine od strane Dodika i njegove mafije, pa kada je Dodik poslao svoju privatnu policiju na njih i nakon toga je Željko osuđen na 3 mjeseca zatvora? 

E, i tada je sotonin sin Dodik preko svog privatnog MUP-a sprovodio isti modalitet progona nedužnih građana BL koji su mirnim demonstracijama izražavali svoj bijes i ogorčenost zbog te velike nepravde, kriminala, otimačine privatnog zemljišta ! MUP je tada pisao prekršajne prijave građanima protestantima koji su prešli semafor dok je bilo crveno svjetlo za pješake !!! A Milorad Dodik je tada optužio Nenada Stevandića da je tražio mito od 50 000 eura od Mile Radišića, što je Stevandić negirao i podnio tužbu protiv Dodika za klevetu! 

Ne bi začudilo da fašista Dodik zajedno sa svojom većinom-satelitskim strankama, prostitutkama, isprdcima i patrljcima, DNS, SP, US, usvoji u skupštini zakon po kojem svaki pripadnik pravoslavne vjeroispovjesti gubi status vjernika SPC, pod dva uslova:
 

1) Ako je član grupe PZD
2) Ako nije član SNSD-a.


Sve ovo vam iznosim kao osoba koja ne spada u licemjere koji samo pišu, a žele ostati ovdje. Živio sam u inostranstvu, i na moju ogromnu žalost, vratio sam se u ovaj Dodikov konc logor, ne svojom voljom i željom, već spletom nesretnih okolnosti.RIJEČ UREDNIKA: Objavljivanjem ovog sadržaja očigledno dijelim stavove autora!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

SELMA KARABOGOVIĆ: O "dubinskom pranju" duše

DRAGAN ČAVIĆ - Ministar za NATO integracije (FOTO DOKAZI)

NEBOJŠA ĐURIĆ: "Dokle više mislite ćutati?!"