"Gospodine Lepir, nemamo unučića za zadovoljavanje bolesnih potreba nastranih ljudi"


Piše: Borislav Radovanović

Javnost je doznala za pokušaj "institucionalne otmice" djeteta, gdje porodica teško optužuje Želimira Lepira. Objavljujem zaista potresan sadržaj upita koji su deda i baka uputili Lepiru još marta 2018. godine, a na koji im ovaj "Pontije Pilat" nikad nije odgovorio. Zato je ova porodica izložena novom i još brutalnijem napadu mafije iz banjalučkog Centra za socijalni rad, zlostavljanju i obespravljivanju kakvog treba da se stidi kompletna država. Samo, danas nesrećna porodica nije sama i prepuštena Predatorima (kako ih je Vasković nazvao), a to u startu pokazujem objavljivanjem ovog akta.  



SADRŽAJ UPITA: 

"Poštovani g. Lepir,

prošla je godina dana od kada smo Vam prijavili pokušaj iznude novca koji nam je tražila pedofilsko-kriminalna mafija, koja je kasnije kad nismo predali novac pokušala oteti naše unuče. U vezi sa tim, molimo Vas da nam odgovorite na sledeća pitanja:

1. Kome i zašto je trebalo naše unuče i šta su planirali sa njim uraditi?

2. Da li se pod Vašim okriljem nastavlja novi pokušaj otimanja našeg unučeta, nakon što ste procijenili da se mi, kao nacionalna manjina, nećemo uspjeti izboriti za naše unuče?

3. Smatrate li da nismo u stanju okupiti sve nacionalne manjine Republike Srpske radi protesta ispred vaše institucije i poručiti svijetu koje monstruozne stvari se ovde dešavaju?

4. Da li ste zaboravili da "Sud javnosti" mnogo brže otkriva zločince i donosi pravdu? (I biće tako, op. a.)

5. Da li ste svjesni da biste jednog dana mogli odgovarati zbog toga što ste znali kakvo se bezakonje čini, a da niste uložili ni najmanji napor kako bi se isto zaustavilo?

Iskreno se nadamo da će se u Vama probuditi duboko uspavana savjest i da ćete jasno sagledati značaj i obaveze funkcije koju trenutno obavljate. Kada pravda Božija, koja će ubrzo doći, stigne i do Vas, kasno će biti da "perete ruke" pred narodom kao Pontije Pilat. Ukoliko se ne sretnete sa svojom savješću, tada će biti kasno i odgovaraćete kao saučesnik i pomagač najgnusnijeg zla pred Bogom i ljudima.

Na kraju Vam želimo poručiti da mi, gosp. Lepir, nemamo unučića za zadovoljavanje bolesnih potreba nastranih ljudi. Nemate mandat da ćutite, jer ste u tom slučaju saučesnik i jatak najvećeg zla i najveće gadosti pred Bogom, koja se dešava u našoj Republici.

28.03.2018.

Potpisi:"





Nastaviće se...

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ISTRAŽUJEMO: Nenad Nešić izgubio vezu sa stvarnošću ili prodaje jevtine spinove?

MILAN BOŽIĆ: Oštro i i argumentovano o Dodikovoj Privatnoj Crkvi

NEBOJŠA ĐURIĆ: "Dokle više mislite ćutati?!"