Ili svi u jedan pokret ili mlaćenje prazne slame!


Piše: Vanja Krstin

Boraca i zaljubljenika za Istinu i Pravdu ima malo, ima nas malo u odnosu na plaćene režimske fukare. Znači treba da se konsolidujemo. Treba da se organizujemo. Treba da djelujemo.


Autor sa starom ekipom saboraca
NAJVEĆI PROBLEM JE nekoordinisano djelovanje u zajedničkom cilju. Sljedeći problem je sujeta. Onda mnogo gubljenja vremena u nebitnim raspravama po Fejsbuku.
Zar nisam u pravu?

Imamo nekoliko političara na koje se možemo osloniti, to su Draško i Adam, nabrojte još neke...

Imamo mnoogo grupa, grupica i nekih udruženja, gdje, zbog ograničenog članstva, zajednička ideja gubi smisao. Rasipa se energija na mnogo subjekata.

Moj predlog je da se organizujemo svi u jedno udruženje ili pokret,ili stranku, možda najbolje u “Pravda za Davida”  jer imamo odličnu osnovu i minuli rad. PONAVLJAM, NEMA NAS MNOGO, IMA NAS MALO.

Trebalo bi , kao onomad prije ozvaničenja djelovanja "Trećeg bloka", da sjedne 50-60 ljudi, da kažu svi šta misle i kako misle i da izaberemo članstvo.

MORA POSTOJATI NEŠTO KAO "VROVNA KOMANDA" i glas razuma odakle bi ideje bile sprovođene u djelo. Tek kad se to uradi , kad se krene tim putem smatraću da ima osnovanog razloga da se razmišlja o opstanku ovde i sada.

Dakle, ili svi u jedan pokret ili mlaćenje prazne slame? Vremena nema, pa vi drugari dobro razmislite.

-----------------------------

"SUD Javnosti": Tekstove, audio-video uratke i slične ORIGINALNE objave naših članova postavljamo na naš blog i fejsbuk stranicu. Nikada nećemo preuzimati objave sa drugih medija (osim ako nisu u pitanju učešća naših članova), već idemo samo sa našim izvornim radovima.

Primjedbe

Autor Iskreno rekao je…
draško i adam su dokazali da su šupci najobičniji kojima ne treba vjerovati.

Popularni postovi s ovog bloga

ISTRAŽUJEMO: Nenad Nešić izgubio vezu sa stvarnošću ili prodaje jevtine spinove?

MILAN BOŽIĆ: Oštro i i argumentovano o Dodikovoj Privatnoj Crkvi

NEBOJŠA ĐURIĆ: "Dokle više mislite ćutati?!"